top of page

DEIXAR DE FUMAR AMB HIPNOSI CLÍNICA

Segons l'Organització Mundial de la Salut, el tabac és considerat una epidèmia que mata més de 5 milions de persones cada any, i que ascendirà a 8 milions el 2030.

 

Llavors, per què un hàbit que se sap que és tan nociu no aconsegueix abandonar-se? Principalment perquè la nicotina és una droga tremendament addictiva, a més de per altres "enganys" i factors psicosocials que molts fumadors desconeixen, i en tant, no poden afrontar-los de la millor manera.

Quan algú es proposa deixar de fumar, hi ha una part més racional (força de voluntat) que ho té clar, però la part més irracional, la qual pertany a l'inconscient, fa que la persona segueixi fumant. A més s'estableix una lluita entre la part que vol deixar-ho i la part addicta que vol seguir fumant, que acaba esgotant, Uns dels Aspectes claus a treballar, és posar d'acord les dues parts perquè remin cap a la mateixa riba, d'aquesta manera, no només un deixa de fumar, sinó que a més resulta més fàcil i agradable.

 

En què consisteix el traball que realizem per deixar de  fumar?

El treball que vam realitzar per deixar de fumar es basa en 4 fases :

 

1. Entendre com funciona el tabac i els enganys que produeix en nostre cos i ment.

 

2, Establir pautes i estratègies conductuals i mentals per afrontar el procés de deixar de fumar de la forma més fàcil i agradable possible .

 

3. Reforçar tot això amb hipnosi per fer canvis a nivell inconscient que faciliten el procés.

 

4. Reforçar a casa allò treballat en consulta.

bottom of page